Drakonisks un garais gads: ezotēriķi redzēja, kurš cietīs 2024. gadā

Nākamais 2024. gads ir garais gads, un daudzi jau krīt panikā, jo, ja tic zīmēm, tādā gadā gandrīz visas svarīgās lietas ir lemtas neveiksmei.

Pasaulē māņticība nelika cilvēkiem garajā gadā vispār kaut ko mainīt – ne māju, ne dzīvesbiedrus, ne darba devēju. Laulības šķiršana nebija ieteicama, bet precēties un radīt bērnus, pārcelties, būvēt jaunu māju, mainīt darbu un pat kaut ko atjaunot nebija ieteicams.

Ja nu kāds nevar atlikt augstākminētos plānus uz veselu gadu?! Mēs ejam pēc padoma.

Jā, tagad visi pieprasījumi ir par šo tēmu – viņš uzreiz saprot, par ko ir runa, ezotēriķi ar zināšanām par māņticības vēsturi. – Daudzi cilvēki garo gadu iepriekš uztvēra kā negatīvu periodu un sāk iekšēji gatavoties sliktākajam. Bet tas ir nepareizi un negodīgi pret Pūķi, nākamā gada simbolu un īpašnieku saskaņā ar ķīniešu horoskopu.

Un austrumu horoskopa dzimtenē – Ķīnā un Japānā – viņi uzskata, ka gadi, kas paiet maģiskas radības paspārnē, neatkarīgi no tā, vai tie ir garie gadi vai nē, ir ļoti veiksmīgi, jo Pūķis spēj patiesi darīt brīnumus. Viņa gadā vari droši uzņemties lietas un projektus, par kuriem ilgi neesi izlēmis, un viss izdosies. Pūķis ir cēls, dāsns un visvarens; viņš palīdzēs jums pārvietot kalnus un nepalaist garām jūsu izredzes uz veiksmi un labāku dzīvi. Tiesa, ir dažas nianses. Pūķis nepalīdz visiem.

Kuru viņš nemīl?

Runīgi cilvēki – tie, kas runā un nedara, kā arī slinki cilvēki un nevajadzīgi cilvēki. Bet tie, kas neapstājas savā attīstībā, nodarbojas ar sevis izzināšanu, smagi strādā pie sevis un citu labā, mācās no savām kļūdām un nekrīt egoismā, dusmās vai vienaldzībā, veiksme burtiski dzenāsies.

Pūķis nebaidās riskēt, tiek galā ar grūtībām un sniedz atbalstu ikvienam, kas viņam uzticas. Šis gads būs īpaši labvēlīgs Žurkas, Pērtiķa un Gaiļa gados dzimušajiem – ja vien viņi nav slinki, nevajadzīgi pļāpātāji, kuriem apkārtējie nerūp.

Vai ir kāda veida aktivitātes, kuras Pūķis īpaši aizbildina?

Jā, 2024. gadā debesu tronī paceļas Zaļais koka jeb Koka pūķis (dzīvnieka un stihijas kombinācija atkārtojas reizi 60 gados, iepriekšējais Koka pūķa gads bija 1964. gadā), un koks ir gudrība, izaugsme, veiksme. Koka elements ir saistīts ar ziedēšanu, atjaunošanos un kaut kā jauna dzimšanu.

Koka pūķa enerģija tradicionāli ir zaļā krāsā, kas simbolizē tīrību un veselību, fizisko un garīgo izaugsmi, atdzimšanu un jaunas dzīves sākumu. Tas ir, Pūķis sniedz atbalstu ikvienam, kurš tai veido ģimeni un mājas un dāvā dzīvību – ir bērni. Pūķa vadītajā gadā veiksmīgi tiek atrisinātas problēmas ar ieņemšanu un grūtniecību, un viss, kas saistīts ar dzemdībām, norit gludi.

Lasi vēl: Eksperts nosaucis zodiaka zīmi, kas piepildīs visus savus sapņus 2024. gadā

Pūķis dod priekšroku arī pašpārliecinātiem cilvēkiem, kuri izvirza sev konkrētus un labus mērķus. Zaļā krāsa simbolizē arī elastību: savā gadā tos, kurus piesaista Pūķis, iemācīs būt elastīgiem jebkuru problēmu risināšanā.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment